VIDEO - Rouan Atkinson o legendarnoj sceni sa ćurkom: To je bila noćna mora

Jedna od najlegendarnijih i najsmešnijih scena iz serijala Mister Bina je kada Rouan Atkinson zaglavi glavu u ćurki. Atkinson je rekao kako je snimanje ove scene bila noćna mora za njega, piše News.com.
Atkinson je Mister Bina glumio od 1990. godine do 1995. godine, a kasnije su po ovoj seriji snimljena i dva filma. 
 
U epizodi "Merry Christmas, Mr. Bean", Atkinson glumi nespretnog lika koji izgubi svoj sat u ćurki koju je punio pa gurne glavu unutra kako bi ga potražio. Međutim, nakon toga više nije mogao da izvuče ni glavu. 
 
U intervjuu za PeopleTV Atkinson je rekao kako je zbog te scene imao bolove u leđima mesecima.
 
"Iako je bila reč o rekvizitu, ćurka je bila neverovatno teška, a to je imalo strašne posledice po moj vrat i leđa mesecima posle. Povreda rekvizitom zle ćurke", rekao je glumac. 
 
Glumac koji je takođe poznat po ulogama Crna Guja i Džoni Ingliš tokom intervjua je kazao i kako je došao na ideju za Mister Bina.
 
"Ričard Kurtis i ja smo se upoznali kad smo studirali na Oksfordu, gde smo već radili neke vizuelne skečeve. Nismo ih zvali 'Mister Bin skečevima', ali to su bili. A do tada sam otkrio da se mogu izraziti vizuelno kad me pitaju da ispričam smešnu priču, bez reči", prisetio se Atkinson. 
 
Serija Mister Bin postala je globalni hit koji je inspirisao dva filma i crtani.
 
  • Srem Macva

    14.10.2020 19:34
    mr bean
    pas je smesam volim da ga gledam

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Film

Kolika je bila gledanost Oskara?

Od potvrđenog uspeha "Openhajmera" do muzičkih nastupa iz filma "Barbi", ceremonija dodele Oskara je treću godinu zaredom zabeležila povećanu publiku, sa oko 20 miliona gledalaca.