FOTO: Vil Smit kao Duh u filmskoj verziji "Aladina"

Vil Smit se pojavio na naslovnici časopisa "Entertainment Weekly" obrijane glave rame uz rame sa još dvoje glumaca iz filma koji tek treba da se pojavi u bioskopima.
Radi se o filmskoj adaptaciji "Aladuna" gde će Vil igrati Duha.
 
Prvi detalj koji su korisnici Tvitera naglasili jeste činjenica da Vil nije plave boje i nije debeo kao duh iz crtanog filma. 
 
 
Režiju filma potpisuje Gaj Riči, Mena Masud igra glavnu ulogu Aladina, a princezu Jasminu će igrati Naomi Skot. 
 
"Bio sam prestravljen što ću glumiti Duha nakon što je to uradio pokojni Robin Vilijams. Ali našao sam svoj fazon za koji sam siguran da će se dopasti publici. Siguran sam da je ovo najbolje filmsko iskustvo koje sam imao u celoj svojoj karijeri. Hoću reći, radio sam sa dosta filmskih studija i bio sam zadovoljan, ali Dizni baš zna šta radi. Radio sam sa spektakularnim timom ljudi koji su se odlično udružili i napravili neverovatnu priču", rekao je Vil dodajući da je film divan i da jedva čeka da ga publika pogleda.
 
Film će se u bioskopima pojaviti 24. maja.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Film

Kolika je bila gledanost Oskara?

Od potvrđenog uspeha "Openhajmera" do muzičkih nastupa iz filma "Barbi", ceremonija dodele Oskara je treću godinu zaredom zabeležila povećanu publiku, sa oko 20 miliona gledalaca.