"Narednog Džejmsa Bonda trebalo bi da glumi transrodna osoba"

Dominik Vest je nedavno izjavio da u nadolazećem nastavku Džejmsa Bonda treba napraviti promenu i da glavnu ulogu treba da ima transrodna osoba.
On već ima i predlog ko bi mogao da tumači glavnog lika kultnog filma, predlažući Hanu Graf, transrodnu vojnikinju s najboljim rezultatima u američkoj vojsci.
 
Dominik je za "The Sunday Times" rekao da je Hana prelepa devojka i da je ideja o njenoj ulozi u Bondu sjajna. On je istakao da bi se time stavio akcenat na transrodne osobe u vojsci kojih ima dosta.
 
Hana je pol promenila pre nekoliko godina, a početkom ove godine se udala za Džejka koji je takođe transrodna osoba. Ona je naglasila da je počašćena Dominikovom idejom, ali da još uvek nije spremna da ide u glumačke vode.
 
"Ja bih svakako prihvatio ulogu kada bi je ponudili meni. Ali s obzirom na to da neće, predlažem da to bude Hana ili neko sličan njoj", rekao je Dominik.
  • nana

    28.12.2018 12:36
    Bond - trandža
    Aman više!!!
  • JovaNS

    28.12.2018 09:28
    Dominik Vest - ko? Ozbiljno, zašto prenosite svaku glupost koju seoski idiot kaže?

  • Sale NS

    27.12.2018 08:30
    Ma daj...
    ... dokle više, gde ćemo završiti?!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Film

Kolika je bila gledanost Oskara?

Od potvrđenog uspeha "Openhajmera" do muzičkih nastupa iz filma "Barbi", ceremonija dodele Oskara je treću godinu zaredom zabeležila povećanu publiku, sa oko 20 miliona gledalaca.