Brajan Kranston i Aron Pol prihvatili uloge u filmu "Breaking bad"

Fanovi serije "Breaking bad" mogu odahnuti, fenomenalni dvojac Aron Pol i Brajan Kranston su prihvatili uloge i pojaviće se u istoimenom filmu pored još nekoliko glumaca koji su publici poznati po pojavljivanjima u seriji.
Brajan Kranston koji tumači glavnog lika u seriji, u novembru 2018. je otkrio da za nekoliko dana počinje snimanje filma baziranog na istoimenoj seriji, ali tada još nije bilo poznato da li će se on pojaviti u njemu, s obzirom da je njegov lik Volter Vajt preminuo na kraju pete sezone.
 
Snimanje serije je završeno 2013. godine, a ona je proglašena jednom od najboljih serija ikada, te je dobila najviše pozitivnih kritika i pohvala od publike. 
 
Režiseri filma su osim Brajana i Arona najavili i ponovno pojavljivanje Kristen Riter, Džonatana Benksa, Džesija Plemonsa, Čarlsa Bejkera, Meta Džounsa i Roberta Forstera.
 
Očekuje se i povratak tragične ljubavi jedne od glavnih uloga, Arona Pola, koji u seriji glumi Džesija Pinkmana. Njegova bivša devojka koja je preminula u seriji trebalo bi da se pojavi u filmu u jednom od njegovih sećanja. 
 
Brajan je u jednom od ranijih intervjua izjavio kako mu se lik Voltera Vajta jako svideo i da bi ga rado opet igrao. 
 
"Uzbuđen sam zbog snimanja filma jer je snimanje serije bilo jedno od najlepših profesionalnih iskustava u mom životu i jedva čekam da se ponovo sretnem i radim sa svim tim ljudima", zaključio je Brajan.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Film