Brajan Mej: Ponosni smo na svih pet nominacija za Oskara "Boemske rapsodije"

Legendarni gitarista grupe Queen Brajan Mej odbacio je navode nekih medija da su on i kolega iz benda Rodžer Tejlor odbili poziv za nastup na ovogodišnjoj dodeli Oskara.
Brajan Mej: Ponosni smo na svih pet nominacija za Oskara "Boemske rapsodije"
Foto: Screenshot
Film "Bohemian Rhapsody", posvećen pokojnom frontmenu grupe Queen Frediju Merkjuriju, nominovan je za Oskara u pet kategorija, uključujući i one za najbolju glavnu mušku ulogu i najbolji film.  
 
Ranije ove nedelje, britanski Daily Express je objavio da su Mej i Tejlor odbili priliku da nastupe na ceremoniji, ali je gitarista te navode demantovao na Instagramu.  
 
"Ne, nismo odbili da nastupimo na dodeli Oskara. Jednostavno smo srećni i ponosni na to da je “Bohemian Rhapsody” osvojio pet nominacija i bićemo tu kao podrška", napisao je Mej, 
  • Roki

    07.02.2019 09:06
    pfffffffff
    FIlm je kao da je Fredi bio Crvenkapica a njih trojica tri dobre vile. Nije mi jasno je zasto im nije dosta novca i publiciteta. Bolest.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Film

Kolika je bila gledanost Oskara?

Od potvrđenog uspeha "Openhajmera" do muzičkih nastupa iz filma "Barbi", ceremonija dodele Oskara je treću godinu zaredom zabeležila povećanu publiku, sa oko 20 miliona gledalaca.