Al Paćino će u novoj seriji pokušati da spreči stvaranje Četvrtog rajha

Video striming platforma Amazon Prime saopštila je da će glumac Al Paćino igrati u novoj seriji "The Hunt" (Lov) o grupi lovaca na naciste u Njujorku '70-ih godina.
Poznati američki glumac pridružiće se žanru televizijske serije što je tokom karijere učinio samo u dva navrata, 1977. i 2003. godine.
 
Paćino će glumiti Mejera Ofermana, tajanstvenog i moćnog čoveka koji vodi grupu "The Hunters" (Lovci). Ta grupa otkriva da je nekoliko stotina visokih nacističkih zvaničnika planiralo formiranje Četvrtog rajha u SAD. Paćino sa svojom grupom pokušava da spreči genocidne namere nacista.
 
Serija čiji je producent Džordan Pil inspirisana je pravim događajima.
 
Paćino, rođen 1940. godine kao Alfredo Džejms Paćino, stekao je svetsku slavu ulogama u filmovima "Kum", "Serpiko", "Lice sa ožiljkom" "Đavoljev advokat", a za ulogu u filmu "Miris žene" je osvojio Oskara.
 
Platforma Amazon Prime saopštila je da će snimiti i seriju prema bestseleru Naomi Alderman "The Power" (Moć) o pokušaju ženske dominacije nad svetom.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Film

Kolika je bila gledanost Oskara?

Od potvrđenog uspeha "Openhajmera" do muzičkih nastupa iz filma "Barbi", ceremonija dodele Oskara je treću godinu zaredom zabeležila povećanu publiku, sa oko 20 miliona gledalaca.