VIDEO: Džudi Denč i Sofi Kukson u biografskom špijunskom trileru "Red Joan"

Stigao je prvi trejler za film "Red Joan" koji donosi uzbudljivu biografsku špijunsku priču sa Džudi Denč i Sofi Kukson u glavnim ulogama.
Prvi trejler prikazuje Džoan Stenli, staru damu koju glumi Denč, posvećenu porodici koja živi skroman život u Velikoj Britaniji. Međutim, njen život postaje haotičan kada je uhapse predstavnici vlasti i počnu da ispituju o njenim fakultetskim danima. Ona će biti osuđena za saradnju s nepoznatim komunističkim špijunima tokom studiranja i pomaganja Rusima. Radnja filma gledaoce potom vraća u tridesete godine kada je Džoan bila studentkinja Kembridža koja studira fiziku. Mlađu Džoan glumi Kukson.
 
U filmu još glume i Olivija Bakland, Stiven Bokser, Stiven Kembel Mur, Kevin Faler i mnogi drugi.
 
"Red Joan" režirao je Trevor Nan, a scenario je napisala nagrađivana Lindzi Šapero. Film je baziran na istinitoj priči iz života Melite Stedman Norvun koja je četrdesetih godina radila za KGB.
 
Premijera "Red Joan" zakazana je za april ove godine.
 

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Film

Kolika je bila gledanost Oskara?

Od potvrđenog uspeha "Openhajmera" do muzičkih nastupa iz filma "Barbi", ceremonija dodele Oskara je treću godinu zaredom zabeležila povećanu publiku, sa oko 20 miliona gledalaca.