VIDEO: Prvi trejler za "The Angry Birds Movie 2"

Stigao je prvi trejler predstojeće avanture "The Angry Birds Movie 2" koja je nastavak filmske adaptacije video igre iz 2016. godine.
Igra "Angry Birds" globalni je fenomen koji je pre nekoliko godina zaludeo svet. Radi se o megapopularnoj franšizi video igara nastaloj u decembru 2009. godine koja je od tada doživela pravu eksploziju i proširila se s mobilnih uređaja na konzole i računare. 
 
S preko tri milijarde preuzimanja igrice na svim platformama nosi titulu apsolutnog rekordera u broju preuzimanja neke besplatne igre u istoriji. Sama igra nazvana je najvećim uspehom svih vremena kada su u pitanju mobilne aplikacije zbog čega nije ni čudo da filmske realizacije nižu ovakve uspehe. 
 
Novi animirani film fokusiran je potpuno na novog lika, Zetu, kojoj je glas posudila Lesli Džouns. Zeta živi na zaleđenom, izolovanom ostrvu gde joj postaju dosadne zaleđene stvari koje joj otimaju foke i onda kada uspe da ih otopi. Njen plan je da pronađe novo mesto za život kada počinje sve oko sebe da gađa ledenim kuglama. Tako će jedna kugla stići i do ostrva na kojem žive ptice i prasići.
 
Glasove drugim likovima u animiranoj avanturi posudili su Piter Dinklidž, Dov Kameron, Avkvafina, Džejson Sudeikis, Sterling K. Braun, Džoš Gad i mnogi drugi.
 
Film je režirao Toni Leondis, a korežirao Džon Rajs, dok je za scenario zaslužan Piter Ekerman.
 
U bioskope stiže u avgustu ove godine.
 

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Film

Kolika je bila gledanost Oskara?

Od potvrđenog uspeha "Openhajmera" do muzičkih nastupa iz filma "Barbi", ceremonija dodele Oskara je treću godinu zaredom zabeležila povećanu publiku, sa oko 20 miliona gledalaca.