VIDEO: Marvel počastio fanove jednominutnim isečkom iz novog Avendžersa

Pre tri meseca smo imali priliku da vidimo prvi zvanični trejler za "Avengers: Endgame", samo dva i po meseca kasnije stigla je i druga verzija najave, a sada je Marvel objavio i jednominutni videoklip iz filma.
U četvrtom delu će glumiti Robert Dauni Džunior, Kris Evans, Kris Hemsvort, Mark Rafalo, Skarlet Johanson i Džeremi Rener. 
 
U Marvelu još nisu otkrili da li će se u filmu pojaviti i drugi heroji. Ovaj film će biti poslednji Marvelov film za neke glumce pa će se Kris Evans oprostiti od svog lika Kapetana Amerike. Ostatak ekipe se nije izjasnio o tome ko će napustiti Marvelov svet.
 
U ovaj nastavak stiže i Kerol Denvers, junakinja filma Kapetam Amerika, koju tumači Bri Larson. Ona se pojavljuje u jednominutnom klipu, a smatra se da će biti jedna od ključnih uloga u završnom delu franšize.
 

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Film

Kolika je bila gledanost Oskara?

Od potvrđenog uspeha "Openhajmera" do muzičkih nastupa iz filma "Barbi", ceremonija dodele Oskara je treću godinu zaredom zabeležila povećanu publiku, sa oko 20 miliona gledalaca.