"Osvetnici: Kraj igre" obara rekorde u zaradi

Marvelov najnoviji filmski blokbaster, "Osvetnici: Kraj igre", zasenio je konkurenciju brojnim rekordima u gledanosti i zaradi samo nekoliko dana nakon premijere.
Kako je saopštila kompanija Volt Dizni, film je za dva dana prikazivanja samo u Americi zaradio 156,7 miliona dolara, nadmašujući tako ubedljivo prethodne rekordere "Ratovi zvezda: Buđenje sile" - 119 miliona dolara 2015. godine i "Osvetnici: Rat beskraja" - 106 miliona 2018.
 
I na globalnom filmskom tržištu, najnoviji Marvel ostvario je rekord u zaradi s najplodonosnijim premijernim vikendom, odnosno zaradom od 644 miliona dolara i tako nadmašio "Osvetnike: Rat beskraja" koji su imali zaradu od 641 milion dolara.
 
"Kraj igre" je veliko finale priče iz Marvelovog sveta superheroja, koja je počela sa "Ajron menom" 2008. Kritičari hvale tročasovni film kao "super spektakl" i dostojni završetak popularne franžize.
 
Posle napetog završetka filma "Osvetnici: Rat beskraja", u kojem gospodar galaksije Tanos polovinu života na zemlji pretvara u prah, drugi deo "Osvetnici: Kraj igre" je poslednje poglavlje franšize, koje povezuje sve superheroje Marvelovog univerzuma u konačnoj bici.
 
  • kiza car spojler

    29.04.2019 15:21
    spoiler alert
    Džaba kada na kraju filma umire ironman, a kapetan amerika ostari...

    :)

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Film