Merilin Menson će glumiti u nastavku serije "Mladi papa"

Kontroverzni američki muzičar Merilin Menson se pridružio glumačkoj postavi serije "The New Pope", koja je nastavak popularne mini-serije u produkciji HBO-a "Mladi papa" (The Young Pope), piše Variety.
Još nije poznato koga će Menson tačno glumiti, ali prema onome što je do sada otkriveno, čini se da njegov lik neće biti previše udaljen od njegove uobičajene javne persone.
 
Na službenim slikama koje je u januaru objavio HBO vide se i Džon Malkovič i Džad Lo, koji je u "Mladom papi" utelovio poglavara Katoličke crkve, a obojica nose papinske odore. Ranije je otkriveno kako će im se na malom ekranu pridružiti i Šeroun Stoun.
 
Snimanje serije pod rediteljskom palicom Paola Sorentina je završeno, a datum izlaska još nije poznat.
  • Jude Law

    29.05.2019 16:30
    Jude, nosilac Serije
    Serija u kojoj na maestralan način Jude Law približio način života viševekovne moćne tvorevine i dao ekstremno jaku notu lične harizme, da sam na momente mislio a Papa igra Papu, pa se radujem nastavku ove maestralne serije.
    Mogle bi jedna o drugoj Hrišćanskoj zajenici...sa našim glumcima......mislim da je bilo negde i reči, onako stidlijivo. Sergej Ćetković, mogao bi biti drugi Jude... ali sada kao Patrijarh.
    Serija 10/10 IMBD

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Film

Kolika je bila gledanost Oskara?

Od potvrđenog uspeha "Openhajmera" do muzičkih nastupa iz filma "Barbi", ceremonija dodele Oskara je treću godinu zaredom zabeležila povećanu publiku, sa oko 20 miliona gledalaca.