Poznata crtana serija uvela istopolni par

Tvorci popularne crtane serije "My Little Pony" odlučili su da uvedu istopolni par na male ekrane.
U epizodi "The Last Crusade" pojavljuju se poniji Holidej i Lofti. Naime, roditelji glavnog lika, ponija Skutalua, nikada nisu prikazani pa su kreatori odlučili da će njihovu ulogu preuzeti njih dve.
 
Producent animiranog crtaća Majkl Vogel najavio je to još pre dve godine objavom na Tviteru, u kojoj je napisao: "Kako sladak par!".
 
"My Little Pony je crtani film o prijateljstvu i prihvatanju ljudi koji su drugačiji. Zato se ovo činilo kao nešto važno što treba da uradimo", izjavio je Vogel.
 
Ovi likovi pojavili su se ranije u knjizi "Ponyville Mysteries: Riddle of Rusty Horseshoe".
 
"Verujemo da je deci važno predstaviti široku lepezu odraslih koja svakodnevno gledaju crtaće", naveli su za časopis "People".
  • Nišlija

    30.06.2019 15:14
    @Ehhhh
    Latentni gejevi su najopasniji. Prvo upropaste svoj život, pa porodicu koju su sebično stvarali kako bi sebi i drugima dokazali da nisu ono što jesu. Ima onih koji su započinjali ratove i uništavali narode. Znalo se ranije, u patrijarhalna vremena, momci durgačijih shvatanja su išli u mornare i monahe, a danas se ostrašćeno meću na najvažnija mesta. Nisu svi gejevi isti.
  • Ehhhh

    30.06.2019 13:26
    @Kaćanka
    Dobro je, kod Vas sigurno ima crtaca koje je Amfilohije aminovao, samo ne znam je l' to uradio u pauzi izmedju blagosiljanja tenkova i raketa ili napadanja Danila Kisa. Neka gejeva, oni nisu nista u istoriji nazao nekome napravili, niti mi nesto danas smetaju, ne obracam paznju na njih, ovi religiozni, za koje se retko ko buni, su vece probleme pravili i ove nase nindze i ove ostale...
  • Kaćanka

    30.06.2019 11:50
    Ima li mira
    Ja se ponadala da nece biti smaranja do sledeceg juna, kad ne lezi vraže....do sada svaki dan a od sada i nekoliko puta na dan Lgbt vesti......samo to nece povecati gledanost....u mojoj kuci se takvi crtaci gledati nece!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Film

Kolika je bila gledanost Oskara?

Od potvrđenog uspeha "Openhajmera" do muzičkih nastupa iz filma "Barbi", ceremonija dodele Oskara je treću godinu zaredom zabeležila povećanu publiku, sa oko 20 miliona gledalaca.