VIDEO: Prvi trejler filma o striptizetama s Dženifer Lopez i Kardi Bi

Nakon što je početkom godine najavljen film "Hustlers", u kojem Dženifer Lopez i Kardi Bi glume striptizete, sada je izašao i njegov prvi trejler.
Film "Hustlers" inspirisan je člankom iz "New York Magazine" iz 2016. godine. Prati ekipu bivših striptizeta koje se udružuju i varaju bogate klijente sa Volstrita. 
 
U filmu osim Dženifer Lopez i Kardi Bi glume i Lili Rajnhart, Madlin Bruer, Trejs Liset, Keke Palmer, Konstans Vu i Džulija Stajls. 
 
Premijera filma zakazana je za 13. septembar ove godine.
 
  • kimi

    20.07.2019 00:43
    @mrva
    Dal; ti razumes poentu?
    Pa sta da radi roditelj? Da ih zatvori u podrum dok ne napune 30g?
    Takve spodobe poput te 2 su 24/7 in your face, i smatraju se idolima deci, kao sto je meni npr Bon Jovi bio idol kad sam imao 12, a ne ofucane pornicarke.
    A ako si toliko felixibilan , sto ti onda pornici smetaju? I zasto onda deca ne smeju da gledaju taj film npr? Prvo se pravis svetski ,i prozivas me da ne moralisem, a posle kazes ,ko kaze da je namenjen deci?
    Pa ako toj deci ,je idol stvarno striperka kao sto je, u cemu je problem onda i film da gledaju?
    ps ako deca ima roditelje, zasto svi laju onda protiv rijalitija? mogu da se kladim da si i ti medju njima
  • mrva

    19.07.2019 07:38
    @kimi

    izvini ko kaze da je film namenjen deci!? kakva glupa premisa niotkuda. imaju li deca roditelje!?
    snimaju se i pornici pa se verovatno ne bunis. sve ima svoju publiku. mani se moralnog propovedanja.
  • kimi

    19.07.2019 00:29
    Hahahha a sta tu ima da se glumi?
    Msm barem Cardi B ne treba da glumi kada i jeste stiperka .. kakav idol za decu sto nasu sto stranu, .. naravno, moralnim anti-rijalitijancima to ne smeta kao ni nzm recimo.. Baka Prase,jer su previse glupavi i ne IN, da bi skontali sta njihova deca gledaju i slusaju ...
    Pa jedna nastavnica jedne osn skole u USA ,middleschool, je delila hallpass sa njenim likom posto je Cardi isla u tu skolu.. i kako kaze, deca su odusevljena .. to su klinci od 8 9 10g .. eto , to su idoli vase dece ... al ne . nemoj rijaliti, to kvari deci i nije za njihove usi i oci .. to sto Cardi pise peseme kako ce nekom oteti momka, kako taj momak moze slobodno da joj pliva u pici, sto je striperka , to nema veze..

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Film

Kolika je bila gledanost Oskara?

Od potvrđenog uspeha "Openhajmera" do muzičkih nastupa iz filma "Barbi", ceremonija dodele Oskara je treću godinu zaredom zabeležila povećanu publiku, sa oko 20 miliona gledalaca.