VIDEO: "Top Gun" se vraća u bioskope, Tom Kruz i dalje leti

"Top Gun" se vratio - Tom Kruz se iznenada pojavio na Komic-Konu (Comic-Con) kako bi prikazao prvi insert iz dugoočekivanog nastavka tog akcionog filma.
"Top Gun: Maverick" trebalo bi da počne da se prikazuje u junu 2020. i u njemu će se vratiti Kruzov prgavi vojni pilot više od 30 godina nakon izvornog filma koji je pretvorio američkog glumca u svetsku zvezdu.
 
"Stalno me pitaju: kad ćeš napraviti drugi? Bili ste vrlo strpljivi i osećao sam da je moja odgovornost da to ispunim", rekao je Kruz obožavateljima na Comic-Conu koji okuplja ljubitelje filmova, televizije i knjiga u američkom San Dijegu.
 
U insertu se vidi Kruz obučen u slavnu kožnu jaknu Pita "Maverika" Mičela, kako se trka na motoru i upravlja borbenim avionom leteći kroz uski, snegom ispunjeni, kanjon.
 
Nastavak dolazi posle više od tri decenije od originalnog filma iz 1986. i u njemu se pojavljuju glumci Majls Teler, kao sin pilota Gusa, kojeg je igrao Entoni Edvards i koji je bio ubijen tokom vežbe u prvom filmu.
 
U filmu "Top Gun: Maverick" glume i Džon Ham, Ed Haris i Val Kilmer, ponovno u ulozi Maverikovog suparnika "Ajsmena".
 
  • *

    23.07.2019 16:24
    Još jedno nepotrebno povampirenje kultnog filma uz propratnu gerijatriju. Bezdušno, nezanimljivo i predvidivo... Originalne ideje zabranjene su u Holivudu. Samo izvatavanje na nostalgiju kako bi se uzeo koji cent i nezajažljivo naturala politička korektnost. Kad se samo setim koliko sam uživao u ostvarenjima devedesetih... Nikad više takve dekade za američki film.
  • Dusan

    20.07.2019 21:10
    Tom Kruz
    Koliko Tom Kruz ima godina? 300
  • Citalac

    20.07.2019 09:51
    Nije ni kulturno ni pristojno ocenjivati neciji fizicki izgled . Svi ljudi na svetu jednog dana ce ostariti .
    Kako god da izgleda meni ce Tom Kruz uvek biti omiljen glumac .

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Film

Kolika je bila gledanost Oskara?

Od potvrđenog uspeha "Openhajmera" do muzičkih nastupa iz filma "Barbi", ceremonija dodele Oskara je treću godinu zaredom zabeležila povećanu publiku, sa oko 20 miliona gledalaca.