VIDEO: Objavljen trejler za rusku verziju "Černobilja"

Nedugo nakon "prašine" koja se digla po emitovanju serije "Černobilj", koja je zabeležila rekordnu gledanost, Rusi su najavili da će snimati svoju verziju ovog događaja, koja će biti drugačija od one HBO-a.
Iako nije objavljen nijedan zvaničan snimak, navodno je "procurio trejler" ruske verzije serije "Černobilj", piše Ladbible.
 
Trejler koji je navodno "procurio" možete pogledati OVDE.
 
Prvobitna verzija serije "Černobilj" je naišla na oduševljenje kritike i vrlo brzo se našla na sajtu IMDB kao najgledanija. Međutim, u Rusiji serija nije prošla baš najbolje.
 
Sada Rusi spremaju svoju verziju serije o nuklearnoj katastrofi u koju je navodno bio uključen i CIA špijun. Serija, sa istim naslovom "Černobilj", prikazuje drugačiju perpektivu i viđenje stvari, piše ruski list "Komsomolskaya Pravada".
 
Reditelj Aleksej Muradov insistira na tome da će nova serija pokazati ljudima "šta se zaista dogodilo".
 
"Postoji teorija da su se Amerikanci infiltrirali u nuklearnu elektranu u Černobilju i da mnogi istoričari ne poriču da je na dan ekplozije agent neprijateljske obaveštajne službe bio prisutan", rekao je za "Komsomolskaya Pravada" Muradov.
 
Nikada nije pronađen nijedan dokaz da je CIA agent bio prisutan te noći, piše Ladbible.
 
Nova verzija "Černobilja" snimljena je u Belorusiji i moći će da se pogleda u toku ove godine.
  • Toza

    06.08.2019 08:45
    Nije njima cilj istina nego unošenje sumnje u sve što se desilo. Imate nekog lika po imenu Serbon koji na YouTube lupeta o raznim zaverama, to je taj mentalitet.
  • Lala

    29.07.2019 18:58
    Crnjak
    Jel igra onaj ruski placenik Bigovic?
  • Slobodan

    29.07.2019 17:45
    Zašto su čekali da neko drugi objavi priču, pa se tek onda setili da izdaju svoju verziju, nije nego... I uvek im je neko drugi kriv, a realno su zarđala država ,megalomanska je samo Moskva i njihove metro stanice u očaravajućem šljaštilu , samo da odete par stotina kilometara dalje u grad Jaroslav, mislili bi ste da ste u bangladešu na Klisi. Ništa se tamo nije promenilo, ljudi su zatucani kao i ovde dok bulje u ekran nacionalnih frekvencija.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Film