Horor "Znam šta ste radili prošlog leta" postaje serija

Kultni film iz devedesetih godina "I Know What You Did Last Summer" uskoro će postati serija koju će producirati Amazon Studio.
Prema prvim informacijama, radnja je zasnovana na kultnoj franšizi. 
 
Datum izlaska serije takođe se drži u tajnosti, ali kako kruže glasine, snimanje serije moglo bi da počne već krajem ove godine. 
 
Nova serija snimaće se pod rediteljskom palicom Džejmsa Vana koji je režirao brojne horore poput "Saw", "Annabelle" ili "The Nun", dok će koautor biti Šej Haten, poznat po ovogodišnjem ostvarenju "John Wick: Chapter 3".
 
"Duboko smo u izradi scenarija, tako da ništa ne mogu da otkrijem, ali mogu da kažem kako će to biti više film o čudovištima nego superherojima", kazao je Van nedavno za Comic Book.
 
U proteklom periodu u filmskom svetu zavladala je obnova kultnih filmova, a pored "I Know What You Did Last Summer" uskoro ćemo imati priliku da gledamo i rimejk horora "Canydman", još jednog hita devedesetih.
 
  • Orwell Vegan

    31.07.2019 14:18
    Istina
    To mi dade ideju da snimim domacu seriju "Znam šta ste radili kad ste dosli na vlast". To bi bila najgledanija serija ikad. Poslacu predlog na RTS, RTV i Pink, verujem da ce reagovati pozitivno, posto je ovo demokratska zemlja, pravna drzava takoreci.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Film

Kolika je bila gledanost Oskara?

Od potvrđenog uspeha "Openhajmera" do muzičkih nastupa iz filma "Barbi", ceremonija dodele Oskara je treću godinu zaredom zabeležila povećanu publiku, sa oko 20 miliona gledalaca.