VIDEO: Objavljen prvi trejler za film "The Irishman" sa De Nirom, Paćinom i Pešijem

Netfliks je objavio prvi trejler za dugoočekivani film Martina Skorsezea "The Irishman", u kojem glume Robert De Niro, Al Paćino i Džo Peši.
Legendarni režiser je film najavio još 2010. godine kada je rekao da će se ponovo udružiti sa De Nirom kako bi filmski adaptirali knjigu Čarlsa Brenta "I Heard You Paint Houses".
 
To se još nije dogodilo, uostalom i zbog novca koji je bilo potrebno uložiti da bi se digitalno podmladili glumci, prenosi Esquire.com.
 
Skorseze je uz pomoć Netfliksa konačno realizovao svoju ideju. Frenk Širen, kojeg glumi De Niro, obavlja prljave poslove za mafiju i, prema svemu sudeći, učestvuje u ubistvu Džimija Hofe, kojeg glumi Al Paćino. 
 
Osim tri najveća mafijaša na filmskom platnu, De Nira, Paćina i Pešija u filmu "The Irishman" glume još Bobi Kanaval, Ana Pakvin, Rej Romano i Džesi Plemons.
 

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Film

Kolika je bila gledanost Oskara?

Od potvrđenog uspeha "Openhajmera" do muzičkih nastupa iz filma "Barbi", ceremonija dodele Oskara je treću godinu zaredom zabeležila povećanu publiku, sa oko 20 miliona gledalaca.