Edvard Furlong u novom nastavku Terminatora

Sećate li se klinca koji je davne 1991. glumio mladog Džona Konora u Terminatoru 2? Danas ima 42 godine i toliko se promenio da ćete ga teško prepoznati.
Neke će fanove možda razveseliti vest da se glumac nakon punih 28 godina vraća u novom nastavku franšize "Terminator: Dark Fate" koju je objavio producent Džejms Kameron na Comic Conu u San Dijegu prošli mesec. 
 
Nakon što je u drugom nastavku "Terminator: Judgement Day" odlično odglumio mladog 13-godišnjeg Džona Konora, zaludeo je publiku, a kritičari su mu predviđali blistavu karijeru i svetlu budućnost, ali to se pokazalo netačnim. 
 
Edvard Furlong je devedesetih punio novinske stupce, ali ne zbog fantastičnih uloga, već zbog burnog privatnog života koji je bio ispunjen skandalima, drogom i alkoholom. Nakon Terminatora 2 ostvario je još nekoliko manjih uloga, a onda se povukao iz Holivuda i trenutno se retko može videti u javnosti.
 
Uprkos turbulentnom privatnom životu, filmski svet još nije digao ruke od njega. Jedan reditelj izjavio je da je Furlong "vrlo nepredvidljiv i briljantan glumac kad to želi da bude". Čini se da će novu priliku za dokazivanje dobiti već u narednom Terminatoru. 
  • Dejan

    04.08.2019 16:54
    Dil
    Sta kaze rodjaka mira furlan na ovo, jel usput setaju furla torbice i kaiseve ?
  • Maki

    04.08.2019 12:20
    E više mi je preko glave ta reč franšiza,

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Film

Kolika je bila gledanost Oskara?

Od potvrđenog uspeha "Openhajmera" do muzičkih nastupa iz filma "Barbi", ceremonija dodele Oskara je treću godinu zaredom zabeležila povećanu publiku, sa oko 20 miliona gledalaca.