VIDEO: Objavljen trejler za film "Male žene"

Objavljen je prvi trejler najnovijeg filma Grete Gervig, adaptacija proslavljenog i vrlo popularnog romana "Male žene".
Film je sniman po istoimenom romanu iz 1898. godine. Radnja prati živote sestara Marč i njihove majke Marmi dok se njihov otac bori u Američkom građanskom ratu. 
 
Ovaj roman je i danas prilično aktuelan i ovo će mu biti već šesta adaptacija. Uz film iz 1994. godine, snimljena je i PBS-ova serija, mjuzikli, pozorišne predstave, pa i opere. Pre 25 godina glavne uloge u filmu su imali Vinona Rajder i Kristijan Bejl.
 
Uz već poznata imena: Lora Dern, Ema Votson, Meril Strip, Sorša Ronan i Timoti Šalame, u novoj verziji filma će u ulogama sestara biti i mlade Elajza Šanlen i Florens Pag.
 
Osim emotivne priče u trejleru koja vas odmah navodi da pogledate ceo film, posebno su upečatljivi i vešto osmišljeni kostimi. Za njih je zaslužna kostimografkinja Žaklin Duran koja je do sada bila zadužena za kostime u brojnim filmovima, a među njima i za film Ana Karenjina iz 2012. godine.
 
Film će izgleda biti usredsređen na lik Džo Marč, koju tumači Sorša Ronan, a koja teži da u muškom svetu postane pisac i prezme sopstvenu sudbinu u svoje ruke.
 

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Film

Kolika je bila gledanost Oskara?

Od potvrđenog uspeha "Openhajmera" do muzičkih nastupa iz filma "Barbi", ceremonija dodele Oskara je treću godinu zaredom zabeležila povećanu publiku, sa oko 20 miliona gledalaca.