Sajnfeld stiže na Netfliks

Striming servis Netfliks dobio je prava na prikazivanje jedne od najpopularnijih televizijskih humorističnih serija "Sajnfeld", objavila je u ta kompanija.
Time je obogatila svoj digitalni katalog multimedijalnog sadržaja nakon gubitka dve popularne serije.
 
"Svih 180 epizoda serije koja je osvojila 10 Emija stiže na Netfliks od 2021", objavila je kompanija na Tviteru.
 
Istovremeno, Netfliks gubi popularne komedije "Prijatelji" i "The Office".
 
"Prijatelji" će se od 2020. prikazivati na AT&T Inc's HBO Max, dok će seriju "The Office" 2021. početi da prikazuje Comcast Corp's NBCUniversal.
 
"Sajnfeld" je svojevremeno bio veliki hit na NBC-u 90-ih. Prvi put je emitovan 5. jula 1989. godine, a poslednju epizodu objavili su 14. maja 1998. godine.
  • BojaNS

    19.09.2019 19:00
    Kako zavrsim zadnju epizodu tako odmah krenem prvu, i tako u krug, godinama :) Serija o nicemu je serija o svacemu. Najjaca serija ikad!
  • Vagica

    17.09.2019 23:39
    Najbolja serija na svetu! Svaku jesen počnem da gledam i završim do proleća. Fenomenalni su!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Film

Kolika je bila gledanost Oskara?

Od potvrđenog uspeha "Openhajmera" do muzičkih nastupa iz filma "Barbi", ceremonija dodele Oskara je treću godinu zaredom zabeležila povećanu publiku, sa oko 20 miliona gledalaca.