VIDEO: Objavljen prvi trejler za film "Breaking bad"

Glumac Aron Pol pojavio se u prvom tizer trejleru za predstojeći film "El Camino: A Breaking bad", koji je snimljen prema popularnoj seriji koja se emitovala do 2013. godine.
Tizer je prvi put prikazan na dodeli nagrada Emi u nedelju u Los Anđelesu.
 
U "El Camino", Džesi Pinkmen beži od svojih otmičara, od zakona i od svoje prošlosti. Obozavaoci serije sećaju se da je Pinkmen pobegao iz naci kampa u automobilu "Chevrolet El Camino".
 
Radnja popularne serije koja se emitovala od 2008. do 2013. godine vrtela se oko Voltera Vajta (Brajan Kranston), profesora hemije u srednjoj školi kojem je dijagnostikovan neoperabilni rak pluća.
 
Zajedno sa svojim bivšim učenikom Džesijem Pinkmanom (Aron Pol), Vajt se okreće svetu kriminala proizvodeći i prodavajući kristalni metamfetamin, a sve kako bi osigurao finansijsku budućnost svoje porodice pre svoje smrti.
 
Do trenutka kada je emitovana poslednja epizoda, serija se nalazila među najgledanijim programima američke kablovske televizije.
 

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Film

Kolika je bila gledanost Oskara?

Od potvrđenog uspeha "Openhajmera" do muzičkih nastupa iz filma "Barbi", ceremonija dodele Oskara je treću godinu zaredom zabeležila povećanu publiku, sa oko 20 miliona gledalaca.