Dizni priprema Ratove zvezda nove generacije

Predsednik Marvela Kevin Fedž uveliko radi na "Ratovima zvezda" nove generacije, objavio je Dizni.
Reč je o filmu "nove ere", piše Skaj njuz.
 
Informacija je nezvanično objavljena uoči izlaska filma originalnog naziva "Star Wars: Rise Of Skywalker" u decembru, poslednjeg filma u devetom delu Skajvokerove sage koja je započela originalnim "Ratovima zvezda" 1977. godine.
 
Producent Fedž, koji je predsednik Marvel studija, radiće na projektu zajedno s predsednicom Lukas filma Ketlin Kenedi, prenosi Dizni koji poseduje obe kompanije. Fedž je jedan od najuspešnijih producenata u istoriji Holivda, a predsednik je Marvela od 2007. godine.
 
O uspešnosti rada Kevina Fedžea najbolje govori podatak da su filmovi koje je producirao ostvarili dobit od ukupno 26,8 milijardi dolara.
  • Dzedaj ns

    04.10.2019 07:21
    ja se uvek obradujem kada cujem da ce biti novi nastavak Ratova zvezda!
  • $$

    02.10.2019 11:39
    Nažalost franšiza je ubijena prezasićenjem kao posledicom hiperprodukcije. Kada je profit jedini motiv onda su ovakve posledice neminovne.
  • deo demosa

    02.10.2019 11:03
    limun
    iscedimo isceđeni limun sa koga je skinuta i kora za neke tamo kolače...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Film

Kolika je bila gledanost Oskara?

Od potvrđenog uspeha "Openhajmera" do muzičkih nastupa iz filma "Barbi", ceremonija dodele Oskara je treću godinu zaredom zabeležila povećanu publiku, sa oko 20 miliona gledalaca.