VIDEO: Objavljen prvi trejler filma "Zov divljine" po romanu Džeka Londona

Studio 20th Century Fox objavio je prvi trejler za film "Zov divljine" (The Call of the Wild) koji predstavlja najnoviju holivudsku ekranizaciju čuvenog istoimenog romana pisca Džeka Londona.
Od reditelja hvaljenog filma "Kako da dresirate svog zmaja" Krisa Sandersa 20. februara sledeće godine u bioskope stiže priča "Zov divljine" o psu i čoveku koji se, u vremenima Zlatne groznice s kraja 19. veka, sreću i zbližavaju u Jukonu u Kanadi.
 
Nakon što je glavna uloga 1935. godine poverena tadašnjoj holivudskoj zvezdi Klarku Gejblu, a nakon toga 2009. manje poznatom glumcu Kristoferu Dempsiju, u najnovijoj verziji filma "Zov divljine" u ulozi Džona Torntona čoveka s visokim iskustvom u traganju za zlatom naći će se Harison Ford.
 
Bak je pas velikog srca čiji se, do skoro savršeni život, okreće naglavačke. Odjednom ga sele iz doma u Kaliforniji i odvode u egzotične divljine Aljaske u vremenima pomame tragača za blagom.
 
Kao novajlija zaposlen u ekipi pasa koji vuku sanke za dostavljanje pošte, a kasnije i vođa tima, Bak doživljava avanturu života i konačno pronalazi svoj mir kada postaje sam svoj gazda.
 
"Zov divljine" koristi vrhunske vizuelne efekte i tehnologiju animacije kako bi životinje u filmu učinile potpuno realističnim i emocionalno autentičnim likovima.
 
Osim Harisona Forda, u ostalim ulogama našli su se i Karen Gilan, Bredli Vitford, Den Stivens, Omar Si i drugi.
 
  • Zdravko

    25.11.2019 20:41
    Užas. Možda je film dobar ali grafika je katastrofa.
  • Геда

    24.11.2019 10:44
    СМали
    Реално ко нечији плагијат. Могли су барем у неким сценама да убаце право куче.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Film

Kolika je bila gledanost Oskara?

Od potvrđenog uspeha "Openhajmera" do muzičkih nastupa iz filma "Barbi", ceremonija dodele Oskara je treću godinu zaredom zabeležila povećanu publiku, sa oko 20 miliona gledalaca.