"Džoker" najgledaniji strani film u Srbiji

Film "Džoker" najgledaniji je strani film u istoriji Srbije, saopštila je kompanija Blitz film Srbija.
Kako se navodi u saopštenju, u Srbiji ga je pogledalo više od 300.000 gledalaca, najviše od 2006. kada se Crna Gora otcepila od Srbije.
 
"Pored toga 'Džoker' je i strani film sa najvećom zaradom na blagajnama srpskih bioskopa ikada", saopšteno je.
 
Film "Džoker" čiju režiju, scenario i produkciju potpisuje Tod Filips, njegova je originalna verzija zloglasnog DC negativca, priča o poreklu prožeta tradicionalnim mitologijama lika. Filipsov Arthur Flek, kojeg tumači Hoakin Finiks, je čovek koji se bori da pronađe svoj put u Gotamovom slomljenom društvu. U želji da ga obasja bilo kakvo svetlo, odluči da se okuša kao stendap komičar, ipak čini se kako je uvek on predmet ismevanja.
 
Uhvaćen u cikličnom postojanju između apatije i okrutnosti i, na kraju, izdaje, Artur donosi jednu lošu odluku za drugom što dovodi do lančane reakcije eskalirajućih događaja u ovoj groznoj, alegorijskoj studiji karaktera.
  • Marko

    28.11.2019 19:27
    Za novosadjanina
    Bice da nisi bazdaren za ovakvo remek delo kao sto je Joker. Ako si mladjan, donekle razumem tvoj nakrivo nasadjeni ukus, ako si matorac onda ti nema pomoci nazalost.
  • Novosađanin

    27.11.2019 14:01
    ?
    Svasta, film je vise nego običan! Niti ima nasilnih scena, kao sto reklamiraju, niti bilo kakvih uznemiravajucis scena. Realno, prica je bzv. Maltret coveka od strane njegove okoline ne dovodi sve ljude u situaciju da budu ubice. resenje je, kao i uvek, DOBRA REKLAMA!
    Mada, ukusi su razliciti.

    Kao sto je Tarantino snimio Holivud pricu... Uzas od filma, ali uzas! Koga bili uvo sta prozivljava jedan utripovan holivudski glumac... Uzas

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Film

Kolika je bila gledanost Oskara?

Od potvrđenog uspeha "Openhajmera" do muzičkih nastupa iz filma "Barbi", ceremonija dodele Oskara je treću godinu zaredom zabeležila povećanu publiku, sa oko 20 miliona gledalaca.