Scenario filma "Ratovi zvezda: Uspon Skajvokera" na kratko bio na eBay-u

Kopija scenarija filma "Ratovi zvezda: Uspon Skajvokera" (Star Wars: The Rise of Skywalker), koji bi uskoro trebalo da se pojavi u bioskopima širom sveta, na kratko se pojavio na sajtu za prodaju eBay, potvrdio je reditelj Džej Džej Ejbrams.
Ejbrams je, gostujući u emisiji "Dobro jutro Ameriko", otkrio kako se pravi scenario za ovaj film našao na eBay sajtu.
 
"Jedan od naših glumaca, neću reći ko, a želim da kažem, ali neću, ostavio ga je ispod svog kreveta i pronašla ga je osoba koja čisti njegov stan", rekao je Ejbrams. "I ona ga je dala nekoj drugoj osobi, koja je potom otišla da ga proda na eBay-u", ispričao je reditelj.
 
On je otkrio i da je neko ko radi u Dizniju video predmet na prodaji i kupio ga, tako da su ga "dobili pre nego što je prodat nekom drugom".
 
Ejbrams je rekao i da je film završen i da će uskoro izaći i novi trejler.
 
Premijera filma "Uspon Skajvokera", koji je poslednji film iz trilogije nastavaka, trebalo bi u bioskopima da se nađe od 20. decembra ove godine.
 
  • Vlada

    29.07.2020 00:02
    Sranje
    Film je sranje kao i njegova 2 prethodnika.Dizni je unistio Srtar Wars ubio cuvenu trojku Hana Leju i Luka prekopirali radnju uzeli pare i ostavili za sobom govna.
  • Salamander

    26.11.2019 14:44
    @Stanko
    Msm korisnije je čačkati nos za ta dva sata, manje košta, a i više se nauči
  • Stanko

    26.11.2019 12:27
    Msm da necu gledati nzm kakav je film ali ako je ko prethodna dva onda je otisla mast upropas. KO hoce neka trosi svoje novce ja nedam.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Film

Kolika je bila gledanost Oskara?

Od potvrđenog uspeha "Openhajmera" do muzičkih nastupa iz filma "Barbi", ceremonija dodele Oskara je treću godinu zaredom zabeležila povećanu publiku, sa oko 20 miliona gledalaca.