"Džokeru" se smeši još nagrada, stigle nove nominacije

Film "Džoker", u kojem je svoju ulogu karijere ostvario Hoakin Finiks, nominovan je za prestižnu filmsku nagradu "7th Critics" i to u kategoriji za najbolju fotografiju, najboljeg glumca i najbolju filmsku adaptaciju.
Ova informacija je objavljena na službenim profilima na društvenim mrežama ovog filmskog ostvarenja uz čestitike svima koji su učestvovali u njegovom nastanku i distribuciji.
 
Zbog ogromnog uspeha "Džokera", već neko vreme se nagađa da bi mogao dobiti i nastavak. Iako još uvek nema potvrde, reditelj filma Tod Filips ovu mogućnost ne isključuje.
 
On je od pristizanja na bioskopska platna početkom oktobra zaradio 988 miliona iako je ekipa filma imala produkcijski budžet od samo 55 miliona dolara.
 
Podsećamo da se možda i najveći filmski hit u 2019. godini bavi preobražajem depresivnog komičara, kojeg društvo zlostavlja i koji se pretvara u nasilnika.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Film

Kolika je bila gledanost Oskara?

Od potvrđenog uspeha "Openhajmera" do muzičkih nastupa iz filma "Barbi", ceremonija dodele Oskara je treću godinu zaredom zabeležila povećanu publiku, sa oko 20 miliona gledalaca.