IMDB objavio listu najboljih filmova 2019. godine, "Joker" na prvom mestu

Filmoljupci širom sveta glasali su na IMDB-u tokom cele godine, a stranica je sada objavila rezultate i poredala top 10 filmova ove godine.
Na prvoj poziciji se nalazi "Joker" koji je zaradio milijardu dolara i tako postao 44. film koji je ostvario zaradu od devet cifara. Na drugoj poziciji se nalaze Bred Pit, Al Paćino i Leonardo Dikaprio i Tarantinovo novo ostvarenje "Once Upon A Time In Hollywood".
 
Dugoočekivani "Endgame", koji su fanovi Avendžersa premijerno gledali u aprilu ove godine, dospeo je na treću poziciju ove liste. Na četvrtoj poziciji je Bri Larson i "Captain Marvel", za glumicu je ovo veliki uspeh jer se pojavljuje i u filmu "Endgame", pa su dva njena filma na ovoj listi.
 
Peta pozicija pripala je filmu "IT: Chapter 2", dok je na šestom mestu "Lion King", a sedmo zauzima još jedno Marvelovo ostvarenje - "Spiderman: Far From Home".
 
Poslednja tri mesta zauzeli su "Alita: Battle Angel", "Aladin" i "US".

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Film

Kolika je bila gledanost Oskara?

Od potvrđenog uspeha "Openhajmera" do muzičkih nastupa iz filma "Barbi", ceremonija dodele Oskara je treću godinu zaredom zabeležila povećanu publiku, sa oko 20 miliona gledalaca.