Tarantino najavio "Kill Bill 3", dobio ideju za film na večeri sa Umom Turman

Američki reditelj Kventin Tarantino rekao je za Foks Njuz da je ideju da snimi treći nastavak filma "Kill Bill" dobio tokom nedavne večere sa glumicom Umom Turman.
Tarantino je u intervjuu demantovao sam sebe, odnosno prethodnu najavu da će se povući, najavljujući da će i dalje režirati.
 
On je rekao da planira da "Kill Bill 3" bude snimljen u naredne tri godine.
 
"Sedeo sam sa Umom Turman u jednom japanskom restoranu i dobio sam ideju šta bih mogao da napravim u trećem delu. Moram samo da pronađem dobre detalje za priču, taj lik to zaslužuje", kazao je.
 
Tarantino je precizirao i da pre "Kill Billa 3" neće raditi na drugim filmovima.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Film

Kolika je bila gledanost Oskara?

Od potvrđenog uspeha "Openhajmera" do muzičkih nastupa iz filma "Barbi", ceremonija dodele Oskara je treću godinu zaredom zabeležila povećanu publiku, sa oko 20 miliona gledalaca.