Scena poljupca dve žene izbačena iz Ratova zvezda za bioskope Singapura

Kratki poljubac dve žene u novom filmu "Ratovi zvezda" izbačen je u verziji koja se prikazuje u Singapuru, preneli su lokalni mediji.
Scena poljupca dve žene izbačena iz Ratova zvezda za bioskope Singapura
Foto: Youtube (Screenshot)

Film "Ratovi zvezda - Uspon Skajvokera", epilog devet filmova planetarno popularne sage "Ratovi zvezda" čiji je prvi deo izašao pre 42 godine, od ove nedelje je na bioskopskom repertoaru u Singapuru.

U kratkoj sceni, dva ženska sporedna lika razmenjuju poljubac. Taj deo je nestao u verziji za Singarup, naveli su mediji i dodali da je ostao zagrljaj dve žene, ali bez poljupca.

Neimenovani predstavnik regulatornog tela za kinematografiju u Singapuru izjavio je da je jedna scena iz filma uklonjena ne navodeći koja. Predstavnik smatra da film ne bi trebalo da bude preporučen osobama ispod 18 godina, a ne samo deci ispod 13 godine, kako navode glavni distributeri.

Filmovi koji se bave temama LGBT čak i u sporednom planu mogu da budu zabranjeni osobama ispod 18 godina, prema zakonima na snazi u Singapuru. Filmovi čije su glavne teme LGBT, zabranjeni su osobama ispod 21 godine.

Uprkos rastućoj podršci homoseksualnim pravima poslednjih godina, administracija Singapura je ostala konzervativna.

  • Gnojko

    22.12.2019 21:34
    Umesto da nam daju ono što hoćemo oni proturaju glupu lgbt agendu u galaksiji far away. Nisam protiv nego hoću kvalitetan film bez plitkih poruka kojima tu nije mesto. Mada je propast počela već sa osmim delom, Rajan Džonson je moron kakvog nema.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Film

Kolika je bila gledanost Oskara?

Od potvrđenog uspeha "Openhajmera" do muzičkih nastupa iz filma "Barbi", ceremonija dodele Oskara je treću godinu zaredom zabeležila povećanu publiku, sa oko 20 miliona gledalaca.