VIDEO: HBO donosi svemirsku komediju "Avenue 5" sa Hju Lorijem

HBO je objavio zvanični trejler za komičnu svemirsku seriju "Avenue 5" u kojoj ćemo u glavnoj ulozi gledati Hju Lorija, poznatog po ulozi doktora Hausa.
U ostvarenju reditelja Armanda Iannuccija, poznato škotskog satiriste, Lori tumači kapetana Rajana Klarka, vlasnika luksuznog svemirskog broda "Avenue 5".
 
Radnja serije počinje kada se njegov brod iznenada pokvari i on mora da okupi posadu kako bi osigurao putnike. Međutim, spasavanje će se pretvoriti u komičnu paniku i rasprave neistomišljenika. Stvari će krenuti po zlu do te mere da će posada morati da zatraži pomoć Američke svemirske agencije NASA.
 
Kako je nedavno kazao Iannucci, serija donosi priču o ljudima koji nemaju ništa zajedničko, osim što su zajedno u svemiru i pokušavaju da se nose jedni s drugima.
 
Pored Lorija, uloge u seriji tumače i Džoš Gad, Suzi Nakamura, Zak Vuds, Rebeka Front, Itan Filips, Niki Amuka-Brd i Himeš Patel.
 
Premijera HBO-ove serije zakazana je za sledeću godinu, a prva epizoda trebalo bi da bude emitovana 19. januara.
 

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Film

Kolika je bila gledanost Oskara?

Od potvrđenog uspeha "Openhajmera" do muzičkih nastupa iz filma "Barbi", ceremonija dodele Oskara je treću godinu zaredom zabeležila povećanu publiku, sa oko 20 miliona gledalaca.