VIDEO: Kanađani izbrisali scenu s Donaldom Trampom u filmu "Sam u kući 2"

Kanadska državna televizija CBC izbrisala je scene s liderom SAD-a Donaldom Trampom u prazničnom filmu "Sam u kući 2" (Home Alone 2: Lost in New York).
Portparol CBC-a Čak Tompson rekao je da je iz 120-minutnog filma isečeno osam minuta kako bi se napravilo mesta za reklame. Kako je objasnio, te promene u filmu izvršene su 2014. godine, pre nego što je Tramp izabran za predsednika i da promene nisu bile politički motivisane.
 
Isečeni film CBC je prikazao ranije ovog meseca, što je izazvalo kritike brojnih Trampovih pristalica, ali i filmoljubaca.
 
Sin američkog lidera preko Tvitera je iskritikovao kanadsku televiziju napisavši da je izbacivanje scena patetično.
 
Na Badnje veče ove godine Tramp je "Sam u kući 2", koji je objavljen 1992. godine, opisao kao veliki božićni hit.
 
"Pa i ja sam u 'Sam u kući 2'. Mnogi ljudi to spominju svake godine, posebno za vreme praznika. Naročito deca govore kako su me videla u filmu. Ne vide me na televiziji onako kako me vide u filmu. Bio je to dobar film i bio sam tada malo mlađi. I bila je čast to učiniti", kazao je Tramp.
 
Sadašnji američki lider pojavio s u nekoliko filmova, uključujući "Zoolander" i "Ghosts Can't Do It".
 
U originalnoj, neisečenoj verziji "Sam u kući 2" Tramp se sreće s Kevinom u Njujork Plaza hotelu kada ga dečak pita gde da ide. Tramp je u to vreme bio vlasnik tog hotela.
 

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Film

Kolika je bila gledanost Oskara?

Od potvrđenog uspeha "Openhajmera" do muzičkih nastupa iz filma "Barbi", ceremonija dodele Oskara je treću godinu zaredom zabeležila povećanu publiku, sa oko 20 miliona gledalaca.