Tvorci "Prijatelja" objasnili zašto su Džoi i Rejčel bili zajedno

Fanovi serije "Prijatelji" dugo su bili zbunjeni odlukom producenata da u osmoj sezoni Džoi i Rejčel imaju romansu. Sada su kreatori ove serije rekli da su znali da će ova romansa biti "kontroverzna" i svidelo im se baš to što je bila "pogrešna".
Tvorci "Prijatelja" objasnili zašto su Džoi i Rejčel bili zajedno
Foto: Youtube (Screenshot)
Podsetimo, par je počeo vezu u osmoj sezoni, nakon što je Džoi godinama pre toga flertovao s Rejčel i nakon što je ona shvatila da je trudna i da nosi Rosovo dete, piše News.com.au.
 
"Znao sam da je kontroverzna ta stvar između Džoija i Rejčel. Svidelo mi se to. Svidelo mi se jer je pogrešno, i znali smo da je upuštanje u to pogrešno. To se događa u životu", rekao je Dejvid Krejn, kreator serije.
 
"Događaju se veze koje ne bi trebalo da se dogode. Čak i ako volite nekoga, možda nećete biti s njim", dodao je.
 
Krejn je još naveo i to da romansa možda jeste bila kratkog daha, ali da je omogućila Metu Leblanku da oživi "boje kakve još nije imao prilike da glumi".
 
"Oduvek smo znali da će se to između Džoija i Rejčel završiti. Ona je bila trudna s Rosom i znali smo da će ovo biti osuđeno, ali na zanimljiv, dirljiv i upečatljiv način", dodao je Krejn.
  • Vlada

    12.01.2020 13:00
    ...
    Zato što su prijatelji španska serija. Po principu svako sa svakim a vrhunac zapleta kada jedan od junaka shvati da je sam sebi otac i brat od ujaka. 2020 zašto još uvek govorimo o ovoj seriji?
  • DRagi

    11.01.2020 19:33
    Goji
    Verovatno zato sto su oboje pravoslavni hriscani.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Film

Kolika je bila gledanost Oskara?

Od potvrđenog uspeha "Openhajmera" do muzičkih nastupa iz filma "Barbi", ceremonija dodele Oskara je treću godinu zaredom zabeležila povećanu publiku, sa oko 20 miliona gledalaca.