FOTO: Džejms Kameron pokazao kako će izgledati "Avatar 2", pa iskritikovan

Džejms Kameron predstavio je koncept art za "Avatar 2", ali reakcije na društvenim mrežama nisu bile kakve je očekivao.
Umesto da se izazove uzbuđenje obožavalaca, kritičari su razapeli Kamerona zbog više od 10 godina razlike između filmova. Naime, Avatar je izašao 2009. godine dok je njegov nastavak već nekoliko puta odlagan.
 
Kadrovi koji prikazuju kako će "Avatar 2" izgledati predstavljeni su na Sajmu potrošačke elektronike 2020 (CES) u Las Vegasu. Fotografije su potom objavljene na službenom profilu Avatara. 
 
"Nećete se tek vratiti na Pandoru - istražićete nove delove sveta", piše uz njih.
 
 
"Neko treba treba da kaže Kameronu da je troje ljudi uzbuđeno oko Avatara 2", jedna je od reakcija na Tviteru. 
 
"Seća li se uopšte neko šta se dogodilo u Avataru...", "mislio sam da je Kameron snimio već pet ili šest filmova u međuvremenu", još su neki od komentara. 
 
Naravno, javili su se i brojni fanovi koji ne mogu da dočekaju da se film pojavi.
 
Produkcija Avatara 2 odložena je nekoliko puta u poslednjih nekoliko godina. Zoi Saldana, Sem Vortington, Stiven Leng i Sigurni Viver vraćaju se i u nastavku. "Variety" piše kako je Avatar 2 zakazan za 17. decembar 2021, nakon čega bi trebalod a dobije još tri nastavka, 2023, 2025. i 2027. godine.
  • /

    13.01.2020 16:26
    /
    Lolo
    kameron je svojim njuhom montirajuci directors cut terminatora2 od najdinamicnjeg filma 90-ih napravio najdosadniji film 90-ih.
    neki filmovi se vise ne snimaju u 3D.

    avatar2 samo ako traje manje od 120 min
  • Lolo

    12.01.2020 21:05
    ma zaboravile mukice
    Hahaha, kao zaboravili smo na Avatar, a film zaradio 2,8 milijardi dolara i to pre 10 godina, jedino su Avendzersi uzeli vise i to zato sto su opet pusteni kasnije upravo zbog rekorda. Film nije nesto, naravno blokbasteri i ne sluze da budu Kjubrikovski filmovi, ali jeste bio zaista prelep tada kad je izasao, jos je vratio popularnost 3D, a Kameron ima njuha za ono sto je popularno (Terminator, Titanik, Avatar)...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Film

Kolika je bila gledanost Oskara?

Od potvrđenog uspeha "Openhajmera" do muzičkih nastupa iz filma "Barbi", ceremonija dodele Oskara je treću godinu zaredom zabeležila povećanu publiku, sa oko 20 miliona gledalaca.