Potvrđeno da se snima nastavak "Smrtonosnog oružja" sa Melom Gibsonom i Denijem Gloverom

"Smrtonosno oružje" s kultnim dvojcem Melom Gibsonom i Denijem Gloverom, i to njegov peti nastavak, snima se 22 godine nakon poslednjeg filma.
Još je 2018. bilo govora o petom nastavku filma, ali je producent Den Lin sada potvrdio da će se to zaista i desiti.
 
"Pokušavamo da snimimo poslednji, peti nastavak. Dik Doner se vraća kao reditelj, ali i originalna glumačka postava", kazao je Lin.
 
Reč je o nizu akcionih filmova s Melom Gibsonom i Denijem Gloverom u ulogama dvojice policajaca iz Los Anđelesa. Priča počinje u noći 14. decembra 1987. sa samoubistvom Amande Hansaker (Džeki Svonson), ćerke Majkl Hansakera (Tom Etkins), starog prijatelja i bivšeg kolege iz vojske, detektiva iz Los Anđelesa, Rodžera Merta (Deni Glover).
 
Policajac veteran s dvadeset godina iskustva, Rodžer Merto dobija novog partnera na svoj 50. rođendan. Partner mu je 37-godišnji detektiv, narednik Martin Rigs (Mel Gibson), čija je žena poginula u saobraćajnoj nesreći tri godine pre, a u nastavku filma otkriva se kako ju je ubio plaćeni ubica u nameri da ubije Rigsa. Kao rezultat, Rigs je postao suicidalan, alkoholičar i bezobziran i nasilan u primeni policijskih metoda da ga smatraju "smrtonosnim oružjem". Narednik Merto nije srećan što je dobio partnera "na ivici", koji je i suicidalan, ali mu je posle zahvalan jer mu spasava život.
  • Vidoviti Limanac

    31.01.2020 13:42
    Plot
    A zaplet je ukradena proteza u staračkom domu koju oni traže....
  • Dr.No

    31.01.2020 02:00
    Back to the 80’s
    Sjajno,ove filmove bas volem!!!!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Film

Kolika je bila gledanost Oskara?

Od potvrđenog uspeha "Openhajmera" do muzičkih nastupa iz filma "Barbi", ceremonija dodele Oskara je treću godinu zaredom zabeležila povećanu publiku, sa oko 20 miliona gledalaca.