FOTO: Počelo snimanje novog Betmena

Scenarista i reditelj Met Rivs označio je službeni početak rada na filmu "The Batman".
Rivs se oglasio na Tviteru i u objavi prikazao fotografiju klape na kožnoj stolici, na kojoj piše naziv ovog filma. U opisu fotografije je naznačio da je prvi dan snimanja zvanično počeo. Rivs je tokom najranijih faza razvoja rekao da "ima ideje o priči, ali stvarno je važno samo započeti... morate započeti s jednim".
 
Za ulogu Brusa Vejna Rivs je izabrao zvezdu franšize filmova "Twilight" Roberta Patisona. Fatalnu Ženu mačku će u ovom filmu glumiti ćerka poznatog pevača Lenija Kravica, Zoi, a Kolin Farel će biti Pingvin.
 
Patinson je potpisao ugovor za tri filma za igranje Betmena počevši s ovim filmom.
 
 
Navodno će poznato Betmenovo odelo biti kao ni jedno koje se pojavilo na filmu do sada, ali će biti u obliku onoga što Betmenovi fanovi očekuju. 
 
Izveštaj ukazuje da će Patinsonov Brus Vajn biti jedini odgovoran za izradu odela, što znači da neće imati sve one sprave i visoku tehnologiju, nego će umesto toga biti sastavljeno njegovim rukama i sposobnošću.
 
Za sada se samo zna da će se, kao i do sada, Betmen boriti protiv zločina koji pogađaju Gotam, a veliki deo Rivsovog pristupa i dalje ostaje nepoznat.
 
Novi Betman se snima pod radnim nazivom "Osveta". Film stiže u bioskope 25. juna 2021. 

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Film

Kolika je bila gledanost Oskara?

Od potvrđenog uspeha "Openhajmera" do muzičkih nastupa iz filma "Barbi", ceremonija dodele Oskara je treću godinu zaredom zabeležila povećanu publiku, sa oko 20 miliona gledalaca.