U planu i serija "Parazit"

Istorijski Oskar za južnokorejski film "Parazit" dobar je znak za uspešnost planirane TV serije bazirane na ovom filmu, piše CNN.
Kako piše "Holivud reporter", u toku je rad na seriji zasnovanoj na ovoj crnoj komediji.
 
Film prati dve različite korejske porodice, jednu bogatu i jednu siromašnu, i sve što nastaje kada siromašna porodica uđe u život bogatijih.
 
"Parazit" je u nedelju osvojio četiri glavne nagrade Oskar - za najbolji originalni scenario, najbolju režiju, najbolji međunarodni igrani film i najbolji film - čime je postao prvi južnokorejski film koji je ikada dobio Oskara u tim kategorijama.
 
Direktor Bong Džun Ho sarađuje sa američkim rediteljem i producentom Adamom Mekejem kako bi doveo seriju sa ograničenim brojem epizoda na HBO-a.
 
HBO je u vlasništvu matične kompanije CNN-a, Vorner Medije.
 
Reditelj je rekao da su razgovori još uvek u "ranoj fazi".
 
"U vrlo smo ranoj fazi", rekao je. "Počeli smo da razgovaramo o tome sa Adamom Mekejom. Daćemo sve od sebe da stvorimo određen broj epizoda visokog kvaliteta", rekao je.
  • 555

    16.02.2020 10:10
    Jako precenjen film, na nivou porodicnog blaga, samo sa boljom kamerom.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Film

Kolika je bila gledanost Oskara?

Od potvrđenog uspeha "Openhajmera" do muzičkih nastupa iz filma "Barbi", ceremonija dodele Oskara je treću godinu zaredom zabeležila povećanu publiku, sa oko 20 miliona gledalaca.