Netfliks, Dizni i druge kompanije prekinule snimanja serija i filmova

Netfliks je zbog pandemije virusa korona obustavio sva snimanja serija i filmova na svojim setovima.
Netfliks, Dizni i druge kompanije prekinule snimanja serija i filmova
Foto: Pixabay
U SAD-u je trenutno 2.999 obolelih od virusa korona, a više od 40 ljudi je preminulo, zbog čega je proglašeno vanredno stanje. 
 
Netfliks je iz bezbednosnih razloga odlučio da prekine sva snimanja i zatvori sve setove serija i filmova unutar SAD-a i Kanade, prenosi "Independent".
 
Zaustavljeno je snimanje četvrte sezone serije "Stranger Things". Osim toga, obustavljena je i produkcija humoristične serije "Grace and Frankie", kao i filma "The Prom". 
 
Dizni, ABC i NBC su takođe obustavili veliki broj snimanja zbog pandemije, a radnici Netfliksa će do daljeg raditi od kuće.
 
Drugi deo filma "A Quiet Place" i rimejk filma "Mulan" trebalo je premijerno da budu prikazani u aprilu, ali su premijere odložene do daljeg.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Film

Kolika je bila gledanost Oskara?

Od potvrđenog uspeha "Openhajmera" do muzičkih nastupa iz filma "Barbi", ceremonija dodele Oskara je treću godinu zaredom zabeležila povećanu publiku, sa oko 20 miliona gledalaca.