Virus korona odložio i dodelu Zlatne maline

Dodela najnepoželjnije filmske nagrade na svetu, Zlatne maline, otkazana je u nedelju uveče u Los Anđelesu, samo nekoliko sati pre početka ceremonije.
"Zlatna malina morala je da bude odložena, zbog toga što je Los Anđeles zatvorio sve velike dvorane gde bi više od 50 ljudi moglo da se okupi. Bez dvorane nećemo sprovesti dodelu", rekao je osnivač dodele Džon Vilson.
 
Za sada nije poznato da li će i kada biti zakazan novi datum.
 
Zlatna malina je filmska nagrada koja se dodeljuje u nekoliko kategorija: najgori film, najgori glumci, najgore originalne pesme, najgori reditelj...
 
Ove godine za najgori film nominovani su mjuzikl "Cats", komedija "A Madea Family Funeral” i "Rambo: Last Blood".
 
Najviše nominacija imaju "Mačke", čak devet, uključujući i onu za najgori film, a za najgore glumce su nominovani Silvester Stalone i Džon Travolta.
 
Na iznenađenje mnogih, nominovan je i Oskarom nagrađen film "Džoker", i to u kategoriji "najgore bezobzirno nepoštovanje ljudskog života i javne imovine".

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Film

Kolika je bila gledanost Oskara?

Od potvrđenog uspeha "Openhajmera" do muzičkih nastupa iz filma "Barbi", ceremonija dodele Oskara je treću godinu zaredom zabeležila povećanu publiku, sa oko 20 miliona gledalaca.