Dobitnici Zlatne maline proglašeni preko Jutjuba, "Mačke" najgori film

Dobitnici Zlatne maline proglašeni su preko Jutjub kanala jer je svečana dodela u Los Anđelesu otkazana zbog epidemije virusa korona.
Ubedljivo najgori film je mjuzikl "Mačke" (Cats) sa čak šest priznanja, za najgori film, najgoreg glumca, sporednu žensku ulogu (Džejms Korden i Rebel Vilson), te najgori glumački par, scenario (Li Hol i Tom Huper) i režiju (Tom Huper).
 
"Rambo: Poslednja krv" osvojio je Zlatnu malinu za najgori rimejk ili nastavak, a Džon Travolta nagrađen je za dve najgore uloge - "The Fantastic" i "Trading paint".
 
Najgora glavna glumica je Hilari Daf ("The haunting of Sharon Tate"), dok je nagradu iskupljenja, priznanje za glumca koji je dobro odigrao neku ulogu, nakon serije loših, otišlo u ruke Edija Marfija za film "Zovem se Dolemajt".
 
Najgore, bezobzirno ignorisanje ljudskog života i javnog vlasništva ogleda se u filmu "Rambo: Do zadnje kapi krvi".
  • rambo

    18.03.2020 10:44
    Jel "Rambo: Poslednja krv" ili "Rambo: Do zadnje kapi krvi"? Odlučite se.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Film

Kolika je bila gledanost Oskara?

Od potvrđenog uspeha "Openhajmera" do muzičkih nastupa iz filma "Barbi", ceremonija dodele Oskara je treću godinu zaredom zabeležila povećanu publiku, sa oko 20 miliona gledalaca.