Filmski centar Srbije: Još pet filmova besplatno na jutjubu

Filmski centar Srbije (FCS) saopštio je danas da je na svom Jutjub kanalu, posvećenom domaćoj kinematografiji, nakon inicijalnih šest filmova, dodao još pet novih domaćih ostvarenja za besplatno gledanje
Filmski centar Srbije: Još pet filmova besplatno na jutjubu
Foto: Pixabay
To su filomovi "Dok su oni leteli na mesec" Boriše Simovića, "Bakica hoće kući" Bojane Starčević, "Koreni zla" Želimira Gvardiola, "Olovka, dečak i san" Miroslava LJ. Jelića i "Dolina vladara" reditelja Jefima Graboja.
 
Od ranije su u ponudi filmovi "Žicka", "Samo devojčice plaču", "Tako mi na istoku", "Tranzicija", "Život traje tri dana", "Kamen u ruci".
 
Zainteresovani filmove mogu da pogledaju na Jutjub kanalu FCS.
 
Kako se navodi, za samo nekoliko dana FCS je na ovom, novootvorenom kanalu, stekao više od 5.000 novih pratilaca.
  • High ISO

    29.03.2020 13:20
    I ovako se mucimo. Nemojte vise, mollim vas.
  • /

    29.03.2020 09:54
    /
    ovo je bas za ocajne
  • Megatron

    28.03.2020 21:21
    Ja čekam da se pusti Variola vera i Underground.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Film

Kolika je bila gledanost Oskara?

Od potvrđenog uspeha "Openhajmera" do muzičkih nastupa iz filma "Barbi", ceremonija dodele Oskara je treću godinu zaredom zabeležila povećanu publiku, sa oko 20 miliona gledalaca.