Nikola Đuričko u novoj sezoni hit serije "Stranger Things"

Nikola Đuričko dobio je ulogu u Netfliksovoj seriji "Stranger Things", koja je prošle godine bila najgledanija na striming servisu sa više od 64 miliona gledalaca.
Nikola Đuričko u novoj sezoni hit serije "Stranger Things"
Foto: Youtube (Screenshot)

"Ne smem ništa da otkrivam, nikakve detalje, jer sam pod teškim ugovorom, sem da se pohvalim da je radim. Ne smem majci rođenoj da ispričam. Mogu da kažem da je uloga onako pristojna, srednja je, nije ni najmanja na svetu a nije ni ogromna. Zaista sam srećan, lepa je i upečatljiva uloga, markantna, odgovara meni i mom senzibilitetu. Nekoj mojoj paleti izražajnih mogućnosti", rekao je Đuričko tokom gostovanja u podkastu Agelast.

A kada je odlazio u Ameriku, Đuričko na to nije gledao kao na “fatalnu odluku”.

"Na to gledam kao na neku šansu, kao na neko uzbuđenje koje sam sebi zadao, novi izazov u smislu svog glumačkog posla. Ali pošto teško podnosim razdvojenost od porodice, odlučio sam da i njih povedem sa sobom. Supruga će takođe moći da radi, a deca su se već dobro uklopila u novu sredinu", rekao je Đuričko.

  • Anja

    04.04.2020 20:05
    Ej, obradovala sam se kao da mi je rod najrodjeniji! Svaka cast, jedva cekam da gledam.
  • Lala

    04.04.2020 19:45
    Zelim mu puno uspeha .Zasluzio je Dobar covek i dobar glumac
  • Hattori Hanzo

    04.04.2020 14:54
    brz povratak želim
    ..Nidžo, mislim da ćeš se brzo vrnuti u ovu našu mother fucker, nadrealnu državu. Tamo brt, sve ustrojeno, dosadno, kolotečinasto..sve funkcioniše..koji će ti to...;))

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Film

Kolika je bila gledanost Oskara?

Od potvrđenog uspeha "Openhajmera" do muzičkih nastupa iz filma "Barbi", ceremonija dodele Oskara je treću godinu zaredom zabeležila povećanu publiku, sa oko 20 miliona gledalaca.