Premijera filma "Top Gun: Maverick" pomerena za decembar

Oni koji s nestrpljenjem čekaju nastavak Top Guna, na njegovu premijeru moraće da sačekaju još malo.
Naime, portparol Paramaunta potvrdio je da je datum izlaska filma "Top Gun: Maverick" pomeren sa s 24. juna na 23. decembar.
 
Tom kruz je ponovio svoju ulogu američkog pilota Pita Mičela iz 1986. godine.
 
"Znam da su mnogi od vas čekali 34 godine. Nažalost, još će potrajati. 'Top Gun: Maverick' premijerno će biti prikazan u decembru. Ostanite na sigurnom, svi vi", poručio je Kruz na Tviteru.
 
 
U filmu glume još i Majls Teler, Dženifer Koneli, Val Kilmer i Džon Ham.
 
"Top Gun: Maverick" pridružuje se mnoštvu filmova čija su premijerna prikazivanja odložena zbog pandemije virusa korona.
 
  • Johnny

    21.02.2021 00:42
    Bravo
    Za komentar... Kakva Istina.
    Žalosno burazeru što više nema dobrih kvalitetni filmova, samo nastavci i nastavci... Pozzz!!!
  • NSadjanin

    05.04.2020 16:40
    oh my god
    Kad ovo vidi, Silvester Stalone ce odmah snimiti Rocky VII u kojem se u ringu tuce sa sinom Apola Creed-a, koji je pobedio sina Ivana Draga... saga se nastavlja...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Film

Kolika je bila gledanost Oskara?

Od potvrđenog uspeha "Openhajmera" do muzičkih nastupa iz filma "Barbi", ceremonija dodele Oskara je treću godinu zaredom zabeležila povećanu publiku, sa oko 20 miliona gledalaca.