Potvrđeno snimanje treće sezone serije "Mandalorijan" u oktobru

Sve obožavatelje nove Diznijeve serije "Mandalorijan" očekuje iznenađenje, jer u desetom mesecu ove godine počinje rad na trećoj sezoni.
Potvrđeno snimanje treće sezone serije "Mandalorijan" u oktobru
Foto: Youtube (Screenshot)

To i ne čudi s obzirom na to da većina tvoraca hit serija, posebno kod jedne tako uspešne i složene kao što je ova, započinju rad na novoj sezoni čim se završi prethodna. Po pisanju stranih medija, očekuje se da radovi na pretprodukciji krenu u najskorije vrijeme. Time još više dobijaju na značaju informacije da su radovi odeljenja za produkcioni dizajn počeli još 20. aprila ove godine.

"Mandalorijan" je prva serija iz Star Wars sveta na platformi Dizni+ i sigurno je odigrala veliku ulogu u popularnosti tog servisa koji broji 50 miliona pretplatnika.

Kompletni radovi na drugoj sezoni ove serije su završeni početkom trećeg meseca ove godine, neposredno pre nego što je virus korona zaustavio rad i dešavanja u Holivudu, pa moglo bi se reći da je "Mandalorijan" imao više sreće od ostalih serija i filmova.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Film

Kolika je bila gledanost Oskara?

Od potvrđenog uspeha "Openhajmera" do muzičkih nastupa iz filma "Barbi", ceremonija dodele Oskara je treću godinu zaredom zabeležila povećanu publiku, sa oko 20 miliona gledalaca.