Deda Milorad preporučuje čitaocima 021.rs najbolje filmove i serije

Publika striming servisa sve je brojnija u Srbiji u poslednja dva meseca, s obzirom na to da veliki broj građana provodi sve više vremena u svojim domovima.
Uprkos postepenom ublažavanju mera, preporuka za građane je da i dalje čuvaju svoje i tuđe zdravlje izolacijom odnosno distanciranjem, a jedan od načina da vam brže prođe vreme u izolaciji jeste gledanje filmova i serija.
 
O filmovima i serijima koje mogu da vam skrate duge dane u kući, ali i o uticaju pandemije virusa korona na filmsku i striming industriju, razgovarali smo sa Miloradom Milovanovićem, autorom najpoznatijeg domaćeg portala koji se bavi filmovima i serijama - "Deda Milorad".
 
 
  • Laloš

    07.05.2020 08:40
    Ko ima Netflixu obavezno da pogleda izraelsku seriju Fauda i američku Ozark. Potpuno otkrovenje.....
  • X?X?

    06.05.2020 05:53
    Y!
    @Saša
    Pa prvo , pa muško tj španski film???? Hvala, ne hvala dalje neću ni da čitam.
  • Saša

    05.05.2020 16:54
    Jedan je Deda... Najjači u svojoj oblasti... Vidimo se na FB

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Film

Kolika je bila gledanost Oskara?

Od potvrđenog uspeha "Openhajmera" do muzičkih nastupa iz filma "Barbi", ceremonija dodele Oskara je treću godinu zaredom zabeležila povećanu publiku, sa oko 20 miliona gledalaca.