Novi reditelj "Ratova zvezda" je Taika Vaititi

Na onlajn proslavi Dana Ratova zvezda na društvenim mrežama je potvrđeno da će reditelj i scenarista novih "Ratova zvezda" biti Taika Vaititi.
Informaciju su potvrdili i na profilu franšize kao i na profilu samog Taike.
 
Iako ga možda ne bi povezali s ovim žanrom, računajući samo njegovo Oskarovsko delo "Jojo Rabbit", važno je napomenuti da je Taika Vaititi režirao jednu (finalnu) epizodu prve sezone uspešne serije "The Mandalorian" i da je i bio režiser filma "Thor: Ragnarok". 
 
Uz Taiku Vaititija, scenario će pisati Kristi Vilson-Kairns. Radi se o škotskoj književnici koja je bila nominovana za Oskara u kategoriji najboljeg originalnog scenarija za film "1917", a radila je i na tv seriji "Penny Dreadful".
 
Iz produkcije su objavili i da će Lesli Hedland (Russian Doll) biti glavna zvezda nove spinof serije za Disney+ (što će činiti četvrtu po redu spinoff seriju iz priče Ratova zvezda).
  • Marko

    09.05.2020 15:15
    Zato sto
    Zato sto je on svez, duhovit, drugaciji, genijalan, sve sto je napravio do sad je fenomenalno i ne sumnjam da ce napraviti odlicnan film. Npr od svih tih istih dosadnih marvelovih filmova thor ragnarok koji je on rezirao je po meni najbolji i najzabavniji.
    Onda, what we do in the shadows, boy, jojo rabit.. covek je jako jako dobar i svez. Ajd sad jjabramsovci udrite :)
  • Mare

    07.05.2020 18:41
    @Vlada
    Potresi i podele unutar Diznija, verovatno ne znaju vise sta da rade pa pucaju na to da ce im lik koji je radio na Mandalorianu izvuci ovu naduvanu brljotinu od "fransize".
  • Vlada

    06.05.2020 17:00
    ---
    Zašto?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Film

Kolika je bila gledanost Oskara?

Od potvrđenog uspeha "Openhajmera" do muzičkih nastupa iz filma "Barbi", ceremonija dodele Oskara je treću godinu zaredom zabeležila povećanu publiku, sa oko 20 miliona gledalaca.