Amerikanci tokom karantina najviše gledali serije "Prijatelji" i "Rik i Morti"

Američka CableTV.com sprovela je istraživanje u svih 50 američkih saveznih država, o tome koje su serije Amerikanci najviše gledali dok su bili u karantinu zbog virusa korona.
Pokazalo se da su "Prijatelji" najgledanija serija u SAD za vreme pandemije Covida-19. Serija o šest nerazdvojnih prijatelja popularna je u 11 saveznih država: Kaliforniji, Teksasu, Floridi, Njujorku, Ohaju...
 
Na drugom mestu je animirana serija "Rik i Morti", koja je najviše gledana na Aljasci, u Arizoni, Koloradu i Nevadi. Ova animirana serija trenutno promoviše i prikazuje svoju četvrtu, najnoviju sezonu.
 
Među serijama koje su rado gledane su i "Uvod u anatomiju", "Red i zakon", "Breaking bad", "Zvezdane staze"...
  • NIA

    25.05.2020 22:59
    Mogli su i nama da puste seriju Prijatelji. Po 3-4 epizode odjednom. Poldarka takodje. Filmove Prohujalo sa vihorom, Damu sa kamelijama, Odavde do vecnosti..... pa Lesi se vraca kuci za decu. Toliko dobrih starih filmova a truju nas sa nekim duhovima, mrak filmovima ......

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Film

Kolika je bila gledanost Oskara?

Od potvrđenog uspeha "Openhajmera" do muzičkih nastupa iz filma "Barbi", ceremonija dodele Oskara je treću godinu zaredom zabeležila povećanu publiku, sa oko 20 miliona gledalaca.