VIDEO: Šarliz Teron u novom filmu o superherojima

Holivudska glumica Šarliz Teron u poslednje vreme uspešno balansira između uloga u dramama i akcionim filmovima.
Nakon odlične uloge u prošlogodišnjem hitu "One su bombe" (Bombshell), Šarliz će se u 2020. godini okušati u superherojskom filmu "Stara garda" (The Old Guard) koji će od 10. jula biti dostupan na Netfliksu.
 
Kako piše "Coming Soon", reč je o adaptaciji istoimenog stripa Grega Raka o grupi vojnika koje vodi Endi, a koju glumi Šarliz Teron. Oni su inače besmrtni i vekovima su radili za druge kao plaćenici, a u 21. veku, međutim, otkrivaju da nisu jedini koju poseduju tu moć.
 
U isto vreme im preti nova opasnost od nepoznate organizacije koja je kamerom zabeležila njihovo "ustajanje iz mrtvih".
 
Film "Stara garda" režira Đina Prins-Blajtvud, glavna uloga je pripala oskarovki Šarliz Teron, a osim nje, glume još i Marvan Kenzari, Kiki Lejn, Matijas Šenerc, Luka Marineli, Hari Meling, Čivetel Eđiofor i Veronica Engo.
 

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Film

Kolika je bila gledanost Oskara?

Od potvrđenog uspeha "Openhajmera" do muzičkih nastupa iz filma "Barbi", ceremonija dodele Oskara je treću godinu zaredom zabeležila povećanu publiku, sa oko 20 miliona gledalaca.