Domaća verzija serije "Dva i po muškarca" zvaće se "Tri muškarca i tetka"

Domaća verzija serije "Dva i po muškarca" zvaće se "Tri muškarca i tetka", u glavnim ulogama su Marko Janketić, Petar Benčina i Jelisaveta Seka Sablić, snimanje pilot epizode zakazano je za sredinu juna, a prikazivanje se očekuje od jeseni.
Kako piše portal Nova.rs, kreatori serije zasnovane na motivima sitkoma "Dva i po muškarca" su Nikola Burovac i Danijel Đurić, scenario piše Kosta Peševski, a režija je poverena Pavlu Vučkoviću, reditelju filma "Panama" (2015).
 
"Marko Janketić igra Ljubu, on je neka vrsta lika kakav je Čarli Šin u seriji 'Dva i po muškarca', otrov za žene, privodi devojke...Njegovog brata igra Petar Benčina, on je IT-jevac, ima sina, nema socijalnu inteligenciju, smotanko je s naočarima... Svi oni žive kod tetke koju igra Seka Sablić", priča Burovac.
 
On navodi da su čitajuće probe počele, da pilot epizoda treba da bude snimljena 13. i 14. juna u jednoj vili na Dedinju, jer se tamo odvija radnja.
 
"Tetka u seriji je stara komunistkinja, bila je u SPS-u devedesetih, glavna u 'Dafimentu', tako da odatle objašnjenje kako to da jedna penzionerka živi u vili od više od 300 kvadrata. Ljuba živi sa njom jer misli da mu je tako bolje, tu uvek ima skuvan ručak, novac nije problem, njegov brat je napravio softver koji donosi veliki novac, ali ga on predstavlja kao svoj. U trećoj ili četvtoj epizodi pojavljuje se i tetkin bivši ljubavnik, koji odlučuje da se vrati iz Nemačke, a njega igra Petar Božović", otkriva Burovac.
 
Opširnije o novoj seriji OVDE.
  • Mil9

    01.06.2020 15:03
    Da
    Tetka iz Kanade ,Tatko iz Krusika i Brato iz Jovanjice!
  • Titus

    01.06.2020 08:00
    Andronikus
    Opet neka tamo beogradska produkcija pravi bezveznu seriju za ko zna koliko para i propagira nemoral, a sta bi drugo. Charlie Sean je inace dobio AIDS zbog svog raspusnog zivota, ludilo je dalje promovisati ovu seriju. I da li je kupljena licenca ili je plagijat u pitanju, posto samo priznanje da je nesto radjeno po motivima necega krsenje autorskih prava. Inace, u Srbiji autorska prava ne postoje, to svi znaju.
  • obe su ocaj

    30.05.2020 19:55
    Ocajna i losa je i americka, kao i druge slicne serije, ni da prismrdi Office-u, South Parku i Rick and Morty-ju, ova nasa verzija ce da bude 10 puta gora...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Film

Kolika je bila gledanost Oskara?

Od potvrđenog uspeha "Openhajmera" do muzičkih nastupa iz filma "Barbi", ceremonija dodele Oskara je treću godinu zaredom zabeležila povećanu publiku, sa oko 20 miliona gledalaca.