Nakon Oskara, pomerena i dodela BAFTA nagrada

Dodela filmskih nagrada Britanske akademije za film (BAFTA) 2021. godine odložena je za 11. april, u odnosu na ranije planirani 14. februar, saopštili su organizatori.
Taj potez je usledio nakon odluke da se dodela Oskara u Holivudu iz februara pomeri za 25. april sledeće godine zbog pandemije virusa korona.
 
Britanska Akademija je promenila i pravila o kvalifikovanosti, te će se kao kandidati uzeti u obzir oni filmovi koji su kraće bili prikazani u bioskopskim salama ili prikazani samo onlajn.
 
Bioskopi u Velikoj Britaniji su i dalje zatvoreni zbog pandemije.
  • S

    17.06.2020 08:25
    Ovi pomeraju sa februara na april SLEDECE godine, a mi igramo fudbal i idemo na festivale pomerene sa jula na avgust! E koliko smo samo glupi.....

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Film

Kolika je bila gledanost Oskara?

Od potvrđenog uspeha "Openhajmera" do muzičkih nastupa iz filma "Barbi", ceremonija dodele Oskara je treću godinu zaredom zabeležila povećanu publiku, sa oko 20 miliona gledalaca.