Džejmi Foks potvrdio da će glumiti Majka Tajsona

Oskarom nagrađeni glumac Džejmi Foks potvrdio je da će u narednom biografskom filmu igrati Majka Tajsona, američkog bivšeg boksera u teškoj kategoriji.
Kasting za dugoočekivani film, s Foksom u glavnoj ulozi, prvi put je najavljen 2014. godine, ali nakon šestogodišnjeg odmora pojavile su se neke sumnje da li će on ikada biti snimljen, piše CNN.
 
Međutim, u razgovoru s holivudskim producentom Markom Birnbaumom na Instagramu, 52-godišnji glumac, koji je ujedno i komičar, pevač i producent, okončao je te glasine, otkrivši da je naporno vežbao i pripremao se za snimanje filma.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

The transformation begins... “FINDING MIKE”. It is no secret that I have been pursuing the @miketyson biopic for some time... people always ask me when is it going to happen?... things have finally lined up... A few months ago we started the journey… The first but biggest task is to transform the body... with a regiment of pull-ups dips and push-ups we are off to a pretty good start… we have a ways to go but God willing... yesterday on my good friends @markbirnbaum show. I shared these early pics of the process... like I said we have a ways to go… But I am prepared to get there! #swipeleft TYSON!

Објава коју дели Jamie Foxx (@iamjamiefoxx) дана

 
"Raditi biografije je teška stvar. Ponekad je potrebno 20 godina da to učinimo, ali službeno smo počeli. Jedva čekam da pokažem ljudima šta je to", kazao je Foks.
 
Otkrio je da je prvi put upoznao Tajsona kada je imao 22 godine, nakon jednog stendap nastupa tokom kog je ispričao šalu o bokseru, koji je sedeo u publici.
  • Igor

    21.06.2020 14:44
    Mislim da bi bilo koji ružni priglupi lokalni siledžija bio bolji izbor od Džejmija Foksa.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Film

Kolika je bila gledanost Oskara?

Od potvrđenog uspeha "Openhajmera" do muzičkih nastupa iz filma "Barbi", ceremonija dodele Oskara je treću godinu zaredom zabeležila povećanu publiku, sa oko 20 miliona gledalaca.